Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute
Beş Çayı Ziynet Sali
Tuhaf, çok tuhaf
En yakınken en uzak.
Senin bir sevgilin var,
Muhtemel benim de olacak.

Gizli bölmelere
Saklamış gibiyiz
Bütün yaşananlar
Biter mi bitince aşk?

Olur da yolun düşerse
Bir kahveye uğra derim.
Ya da beş çayına
Bir yudum sohbete beklerim.

Çok ayıp mı olur?
Yakışık kalmaz mı davetim?
Bu kadar zor mu her şey?
Canımın içi seni çok özledim...

Ben de uzun bir yola gittin farzederim
Kandırırım kendimi ne yapayım?
Bütün hatıralarıma da saygılar arzederim,
Ama unutur muyum asla niye unutayım...
OYUN SONA ERDİ! SIRADAKİ ŞARKIYI SEÇMEK İÇİN TAKİPTE KAL
KAPAT
OYUN BAŞLADI! SIRADAKİ ŞARKIYI SEN SEÇ HEMEN KATIL!
SIRADAKİ ŞARKIYI SEN SEÇ RADYONUN KONTROLÜ SENDE! NASIL OYNANIR?
  • Canlı yayında dinlemek istediğin şarkıları ateşle! Listede yukarı taşı.
  • Canlı yayında dinlemek istemediğin şarkıları dondur! Listede aşağı at.
  • Oyun sonuna kadar yeniden kazanacağın haklarınla mücadeleye devam et.
  • Canlı yayında çalacakları sen belirle. En sevdiğin şarkılar radyonda çalsın.
SIRADAKİ ŞARKI
Your Love Kate Linn
SOHBETE KATIL
HAKLARIN
x10
YENİ HAK İÇİN KALAN SÜRE
SOHBETE KATIL icon_close
    saniye sonra kapanacak.
    HEMEN DİNLE

    HİJYEN LEZZET KADAR ÖNEMLİDİR

    MUTFAK SANATLARI AKADEMİSİ

    MSA'nın yeni serisi Hijyen Lezzet Kadar Önemlidir karşınızda! Hem yeme içme meraklılarının hem de sektör profesyonellerinin gıda güvenliği ve hijyene dair farkındalığını artıracak bu seride, birbirinden değerli isimlerle gerçekleştirilen sohbetleri dinlerken, merak edilen pek çok soruya yanıt bulacak, konuya artık bambaşka açılardan bakacaksınız.

    Tüm Podcast Bölümleri

    • Sürdürülebilirlik  Ekseninde Mutfak Ve Gıda Güvenliği Bölüm 2
      07.07.2022 17:13Sürdürülebilirlik Ekseninde Mutfak Ve Gıda Güvenliği Bölüm 2MSA’nın Podcast serisi “Hijyen Lezzet Kadar Önemlidir”, 2 kısımdan oluşan Sürdürülebilirlik bölümüyle yeniden karşınızda. Konuğumuz Diversey Kimya İş Geliştirme ve Satış Direktörü, Kimya Mühendisi Fatih Pullu. Sürdürülebilirlik kavramına bütüncül bir bakış açısıyla yaklaşılan bu güzel sohbetin İkinci bölümünde ise; Mutfaklarda hijyen çözümleri için doğru temizlik kimyasallarının seçiminden, temizlik planlamasına, enerji ve su kullanımından, ekipman ve operasyonel verimliliğe kadar tüm süreçlerin sürdürülebilirlik kavramına nasıl hizmet eder hale geleceğini dinleyebileceksiniz.
      53:09"
    • Sürdürülebilirlik  Ekseninde Mutfak Ve Gıda Güvenliği Bölüm 1
      30.06.2022 10:00Sürdürülebilirlik Ekseninde Mutfak Ve Gıda Güvenliği Bölüm 1MSA’nın Podcast serisi “Hijyen Lezzet Kadar Önemlidir”, 2 kısımdan oluşan Sürdürülebilirlik bölümüyle yeniden karşınızda. Konuğumuz Diversey Kimya İş Geliştirme ve Satış Direktörü, Kimya Mühendisi Fatih Pullu. Sürdürülebilirlik kavramına bütüncül bir bakış açısıyla yaklaşılan bu güzel sohbetin ilk bölümünde;Hem çevre hem sosyal hem de finansal  sürdürülebilirlik süreçleri masaya yatırılıyor. Ve tabi ki Mutfak Operasyonları ve Gıda Güvenli ilişkisine odaklanılıyor. Gıdaları bulaşmalardan korumak ve doğru muhafaza etmenin gıda atıklarını azaltmanın temel adımı olduğunu ve gıda güvenliğinin sürdürülebilir mutfak anlayışının vazgeçilmezi olduğunu fark etmemizi sağlıyor.
      55:04"
    • Zincir Restoranlarda Gıda Güvenliği ve Lezzet Standartları
      16.12.2021 14:19Zincir Restoranlarda Gıda Güvenliği ve Lezzet Standartları "Hijyen Lezzet Kadar Önemlidir" podcast serisinin yeni bölümünde, Diversey Consulting İş Birimi Yöneticisi Ödül Özdamar,  TAB Gıda Eğitim ve Marka Standartları Kıdemli Müdürü Ayşe Erdem'i ağırlıyor. Yiyecek içecek sektöründe, çok geniş tüketici kitlelerine farklı lezzetlerle ve markalarla ulaşan büyük restoran zincirlerinde; lezzetli ve güvenli ürün sunmanın ve marka standartlarını sağlayıp sürdürebilmenin ardındaki sistem konuşulurken, personel eğitim ve yönetiminin ne kadar önemli olduğuna dikkat çekiliyor. Aynı zamanda hızlı servis restoranlarındaki meslek standartları ortaya konuluyor. Değerli konuğumuz Ayşe Erdem'in hem tüketici hem de sektör profesyoneli olarak yurt dışı tecrübelerini de paylaştığı bu bölümde, lezzet ve gıda güvenliğine bütüncül bakmanın gerekliliğine, hem teorik bilginin hem de pratiğin ne kadar önemli olduğuna şahit olacaksınız.
      73:01"
    • Konaklama Sektöründe, Gıda Güvenliği Sistemleri ve Uygulamaları
      09.12.2021 12:22Konaklama Sektöründe, Gıda Güvenliği Sistemleri ve Uygulamaları"Hijyen Lezzet Kadar Önemlidir" podcast serisinin yeni bölümünde gıda güvenliği ve hijyen konusunu bu sefer de konaklama sektörü açısından masaya yatırıyoruz. Diversey Consulting Is Birimi Yöneticisi Ödül Özdamar bu hafta değerli konukları, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli Gıda Mühendisi Ayşe Yarar ve Hilton Worldwide "Turkey & Azerbaijan & Georgia" Safe & Security Direktörü Faruk Güven ile konaklama sektörünün gıda güvenliği ve hijyen odaklarını ve dinamiklerini değerlendiriyor. Konaklama gibi insan sağlığının büyük bir sorumluluk olarak karşımıza çıktığı sektörde, misafirin güvenli konaklama deneyiminin inşası için; gıda güvenliği, hijyen, personel eğitimi, yasal gereklilikler gibi pek çok kısımdan oluşan büyük zincirin, operasyonel zorluklarını ve iyi kurulmuş bir sistemdeki sağlıklı çözüm yöntemlerini hayranlıkla dinleyeceksiniz. Bir otelin açılabilmesi için ilk şartlardan birisinin, mutfağın gıda güvenliği ve hijyen koşullarına uygun dizayn edilmesi olduğunun vurgulandığı bu sohbette, eğitimli mutfak profesyonellerinin artmasıyla birlikte Türkiye'de gıda güvenliği konusunun her geçen gün iyileştiğine de şahit olacaksınız.
      79:37"
    • Mutfakta Hijyen Anlayışıyla Güven ve Fark Yaratmak
      02.12.2021 12:00Mutfakta Hijyen Anlayışıyla Güven ve Fark Yaratmak"Hijyen Lezzet Kadar Önemlidir" podcast serisinin ilk bölümü eğitimle başlıyor! Gıda Mühendisi Ödül Özdamar'ın MSA Eğitmen Şefi Begüm Özsezgin'le gerçekleştirdiği bu sohbette, gıda güvenliği ve hijyen meselesinde eğitimin konunun neresinde olduğu konuşuluyor. Açık mutfakların şeffaflığı, servis ekibinin görünümü gibi unsurların nasıl önem kazandığı, işletmeye duyulan güvenin tercihleri nasıl değiştirdiği, özellikle pandemi sonrası kalıcı olarak hayatımıza giren kriterler yaşanmış örnekler üzerinden değerlendiriliyor. Ve ister mesleki eğitim sırasında, ister görev başında alınan eğitimle kazanılan bilincin sektörü nasıl dönüşebileceği üzerinde duruluyor.
      66:11"

    EN YENİ BÖLÜMLER

    icon_close
    icon_close